Presentació

La Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d'Elx és un centre amb gran projecció dins de la UMH, tant pel nombre d'alumnes que decideixen estudiar a les seues aules com per la seua variada oferta educativa. Amb més de 3.400 alumnes, la Facultat ofereix titulacions en Administració i Direcció d'Empreses, Comunicació Audiovisual, Dret, Estadística Empresarial, Periodisme, Seguretat Pública i Privada i Relacions Laborals i Recursos Humans, a més de dos dobles graus en Comunicació Audiovisual i Periodisme i en Dret i Administració i Direcció d'Empreses. Així mateix, la Facultat ofereix nombrosos màsters oficials plenament adaptats a les exigències de l'Espai Europeu d'Educació Superior, amb l'objectiu de completar la formació i el perfeccionament professional dels titulats, assegurant-los així un futur professional més sòlid.

La Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d’Elx està ubicada en un oasi de palmeres, on es combinen la cultura i la tradició amb unes modernes instal·lacions i un sistema de comunicacions que facilita una bona accessibilitat. El professorat oferix una formació teòrica i experimental que permet als estudiants adquirir habilitats pràctiques i analítiques que faciliten la seua inserció en el mercat laboral.

Més enllà de les aules, la Facultat fomenta activament les activitats que complementen la formació acadèmica, com demostren les més de 1.000 pràctiques en empreses i institucions que realitzen els alumnes durant el curs acadèmic. A més, en col·laboració amb la delegació d’alumnes, s’organitzen activitats com a visites a empreses i institucions relacionades amb les titulacions impartides, Jornades d’Ocupació (en col·laboració amb l’Observatori Ocupacional) , Jornades d’Internacionalització (junt amb el Vicerectorat de Relacions Internacionals) , i un gran nombre d’activitats específiques per a cada titulació que garantixen la permanent adaptació de les competències dels alumnes a les creixents necessitats de la societat actual.


Estudis de la Facultat


Grau en Administració i Direcció d'Empreses

Grau en Dret (Modalitat Presencial)

Grado en Dret (Semipresencial)

Grau en Estadística Empresarial

Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans

Grau en Periodisme

Grau en Comunicació Audiovisual

Grau en Seguretat Pública i Privada

Doble Grau en Comunicació Audiovisual i Periodisme

Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses (DADE)