Localització

[Veure pantalla completa]Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d’Elx

Deganat i servicis administratius: Edifici La Gàl·lia
Avinguda de la Universitat s/n, 03202 Elx, Espanya
Web: https://fcsjelche.umh.es/

La Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) compta amb quatre campus ubicats, dins d’un ràdio de 50 km al voltant de la ciutat d’Alacant, en la província del mateix nom:

  • Elx (campus central)
  • Oriola
  • Sant Joan d’Alacant
  • Altea

Accés per avió

L’Aeroport Internacional d’Alicante-Elche (codi d’aeroport ALC) , també cridat d’El Altet, oferix vols directes des de i cap a moltes ciutats europees. Es troba a 10 km d’Elx i Alacant, a 80 km d’Altea i 30 km d’Orihuela. Es pot arribar fàcilment utilitzant l’autopista A-7, així com per les carreteres nacionals N-332 i N-340. L’aeroport també està unit a les ciutats d’Elx i Alacant per autobús. Per a arribar des d’Elx, utilitze les línies 1A o 1B, i des d’Alacant la línia C6. Vectalia és l’empresa que gestiona estas rutas.

Accés per ferrocarril 

Les ciutats d’Elx, Orihuela i Alacant estan connectats por ferrocarril (Múrcia- Alacant). L’estació de tren d’Elche-Parque es troba situada tan sols a només 5 minuts a peu del campus d’Elx de la UMH. L’estació de tren d’Alacant es troba a 15 minuts caminant de la parada d’autobús de l’aeroport en la Plaça dels Estels, des d’on es pot continuar amb autobús fins a l’aeroport d’Alicante-Elche (línia Alicante-Aeropuerto de línia). Desplaçar-se entre Alacant i Altea també és possible en el tramvia. El tramvia té una estació en la Plaça dels Estels, on l’autobús que connecta Alacant amb l’aeroport també té una parada.

Accés per carretera

El campus d’Elx de la Universitat Miguel Hernández es troba a 3km de l’accés a l’A7-Autovía del Mediterrani, i l’A31, que la connecta amb Madrid. Les coordenades GPS del campus d’Elx (aparcament enfront de l’edifici La Gàl·lia) són: 38.274948, -0.692454

Mapa de ubicación de la UMH